It takes one second to say i love you but lifetime to show it.

Godnatt ...


I love u'



I love you sis !


Rihanna - California King Bed



Vi säger såhär: Dagens låt!


Norrköping!


Wow... vad tiden går fort! Det känns som att det var igår vi bestämde oss för att anmäla oss till SPORTS CAMP! Imorn åker vi. Guud vad jag längtar!!! Jag kommer inte kunna blogga, så jag tänkte göra ganska många inlägg nu på kvällen :) Hahah. Just nu har jag jätte mycket "blogglust" men frågan är bara vad jag ska blogga om! Sååå typiskt mig -.- Men jag kommer att lägga upp bilder musik och lite sånt snart! Det här inlägget var tråkigt och onödigt, men hade bara lust att blogga "p  Kraamisar // Casandra ♥


Cimorelli!


-



Hahah, gammal bild!

Nu ska jag dra till mormor! Bloggar när jag kommer hem ;)


Vi skulle bry oss mindre om vad andra tycker om oss om vi insåg hur sällan dom faktiskt gör det!




Tjenare!

Håller på att packa till imorn! SPORTS CAMP! :D ska bli skit najs! Jag Melat och Norea kommer att ha det bäst! Asså jag är inte direkt född till att kunna packa. jag har hållt på i en och en halv timme(?) Hahah. Seriöst, så lång tid ska det väl inte ta att packa x) Men jag är ändå snart klar! Idag ska jag åka förbi mormor och Micke, det var så länge sen. Vad har ni för er idag? Pözz ;)


Glad midsommar! :)



Glad Midsommar på er! :)

Nu väntar jag bara på att finaste Camilla ska komma!


Fint väder D:



Faaaan vad tråkigt väder! Jag som trodde det var sommar. Aja, Idag har jag inte gjort så mycket! Vaknade vid halv tolv typ (?) Jag Moa och Emma åt nästan direkt när jag hade vaknat. bara för att dom behövde städa! Jag hjälpte lite och sen när vi var klara gick på träning, eller aa.. Öppethus! Jag var inte där sådär jätte länge, för att jag fick huvudvärk och mådde inte så bra. Det gör jag fortfarande inte, men jag mår iallafall bättre än då :) När jag tänker efter så behövs mitt rum också städas lite.. Tihi, bye ;)


next to you!



Hahah, har tagit bort alla inlägg! Men här får ni en bra låt ;)


RSS 2.0