NYTT

HTTP://BASKETBRUUD.BLOGG.SE

hehe!

Har gjort en ny blogg, namnet kommer snart. Ska bara fixa designen och så :)

hej..

Kom hem för ett tag sen, stannade lite hos Camilla efter skolan! Ska iallafall äta lite snart, tänkte egentligen sova men vi ska samlas om en timme! Taggad som fan. Vi ska vinna hela skiten. Bloggar senare!



Gårdagens "outfit tröja"

Dag 2

Dag 2: En bild på den personen som vet mest om dig och en kort beskrivning.



Vi har känt varandra sen december 1999 så nästan hela livet! Vi har alltid varit bästa vänner sen dess, jag har alltid funnits för henne precis som hon har funnits för mig. Jag älskar dig Ida Helling!


-

Nu har jag klätt på mig allting! Eller nästan...
Ska snart dra till Moa, äter på vägen. Vi ska på nåt museum idag så vi samlas vid tunnelbanan!
Idag är det telge open, fö faan! Längtar ihjäl mig, seriöst :)




:( mitt hår!


Dag 1

Min facebook profil just nu!




:)



FINA TRÖJA!! /
Imorn börjar vi halv nio, skönt!
På kvällen är det Telge Open, fyaaan. GULD!

:)

Dag 1: Din facebook profilbild.

Dag 2: En bild på den personen som vet mest om dig och en kort beskrivning.

Dag 3: En av de viktigaste personerna i mitt liv.

Dag 4: En bild från en fest du aldrig glömmer.

Dag 5: Dagens outfit.

Dag 6: 5 favorit låtar.

Dag 7: 5 fakta om mig själv..

Dag 8: Gammal och ny bild på mig själv.

Dag 9: En bild från din förra sommar..

Dag 10: 5 mål i livet.

Dag 11: En puss- eller krambild.

Dag 12: Favorit citat.

Dag 13: En bild som alltid får mig le.

Dag 14: Bild på dig och dina syskon.

Dag 15: En bild på dig och någon du älskar.

Börjar ikväll!


Torsdag!

Hej! Ska snart duscha, har ju haft träning. Dagen i skolan har varit som vanligt, våran längsta dag. Slöjd som sista lektion. Efter skolan drog vi till hallen, på träningen tränade vi väldigt mycket på försvar typ helplanspress och sånt. Jätte bra träning :)
Nu ska jag duscha så hörs sen...


datan spökar

Ibland funkar det ibland inte, ska iallafall dra nu. HÖRS!


..

Kommer inte bli mycket uppdatering, min data har inge internet och har inga bilder eller nåt på denna data! Internet ska iallfall fixas inom kort. Blir sista inlägget nu så säger godnatt!


..

Kommer inte bli mycket uppdatering, min data har inge internet och har inga bilder eller nåt på denna data! Internet ska iallfall fixas inom kort. Blir sista inlägget nu så säger godnatt!


BLÖÖÖ..

PLUGGA SUGER VERKLIGEN!!!!!!


Onsdag



Hej! Jag kom hem för snart en timme sen, vi slutade sjugo över ett idag ändå var dagen super seg! Imorn ska vi ha prov i so, lite läskigt! Kan inte så mycket, den här dagen kommer typ bara bli ängnad åt läxor och sånt skit. Kommer självklart blogga lite då och då när jag känner för det men har tre läxor att göra, inte mycket men ska träna aaasmycket till provet. Och på glosorna! Senare ska jag försöka lägga upp dagens och gårdagens outfit, hann ju inte igår och inte i morse heller! P U S S


Hemma nu!



Matchen var bra och jämn! Men till sist vann Solna, tyvärr! Det stog lika flera gånger men vafan hände i slutet 08? host... Nu ska jag fixa mig, vi hörs imorn ")


MUSIK



Kom hem nyss, stannade kvar i hallen en stund efter basketprofilen körde 3 mot 3 med Camilla, Yaffet, Ida, Max och Goran! Ikväll blir det match i Solna, Solna mot 08! Vi hörs när jag kommer hem :)


Dagen!

Om en halvtimme åker jag till skolan och står skolpolis, våran sista lektion är basketprofil och innan det spanska! Egentligen är det träning idag men hela laget ska kolla på 08stockholm mot Solna Vikings! Ganska najs dag tycker jag. Hur ser eran dag ut? :)

Telge open!



Mitt fina basketlag ska spela Telge Open i helgen. Fick papper och allt sånt igår om det, längtar sjukt mycket. Lagen som är med är: Polisen basket (vi) Jämtland, SBBK Allstar, SBBK vit, Eos(lund), Högsbo(göteberg), Täby 2 och Norrköping. Är jävligt glad att Norrköping ska spela, känner några där ifrån som jag saknar sjuukt mycket. Ska ringa Alva ibland och kolla hur det går och när nästa match är för dom, får ju inte missa alla ")


LOVE JB



I love Justin Bieber
I love Justin Bieber
I love Justin Bieber
I love Justin Bieber

?

 

Pratade med Niklas nyss, vi pratade inte så länge. Innan jag duschade hittade jag iallfall min tröja jag har letat efter, ska ha på mig den imorn så kommer bild. Men jag har en fråga! Vad vill ni att jag ska bli bättre på? Är bloggen tråkig.. Komentera vad ni vill, bättre bilder, tävlingar, mer outfits, videoinlägg mer musik vad som helst? Skulle bli glad ifall nu gav mig förslag :)


Måndag



Hemma från träningen nu!
Bra träning som vanligt. Ska snart äta lite sen måste jag duscha, orkade inte göra det nu! Idag är det ju FNdagen så vi typ dansade i skolan och kören sjöng och lite sånt. Annars har det varit en helt vanlig tråkig måndag! Hur har eran dag varit? Komentera :)


SÖNDAG!



Ska snart dra till Camilla och sova där men först ska jag berätta lite om dagen.
Jag Norea och Sandra åkte ända till Rinkeby för att kolla på p98 matchen som inte var bra alls! Vi ångrade oss faktiskt. Efter matchen åkte vi iallfall hem till mig och tog lite bilder! Nästan inga blev bra. Kanske några! Nu på kvällen har jag bara varit med Camilla och Norea, snart ska jag hem till Camilla som jag skrev, vi ska plugga lite också! Förlåt för dålig uppdatering!


Hemma!



Är hemma nu, med Camilla och Norea! Ska snart äta middag sen kan jag berätta lite om dagen :)

p98

Hann inte bogga igår, åkte direkt från Emma och Moa till mina kusiner!
Idag ska jag Norea och kanske Sandra kolla på p98 mtachen so tar 50 minuter att åka till ungefär. Hade ändå inte planerat så varför inte. Efter kommer vi också ta bilder! Vet inte när jag kommer hem, men bloggar iallfall då :)



Arkiv

från mobil

hej! Är hos Moa och Emma nu. Med Myona och Ida. Vi kom hit nyss, har ätit på donken. Jag bloggar mer om dagen senare. PUSS!


-

Godmorgon! Nu ska jag fixa mig sen drar jag mot hallen och kollar på div.3 , tror dom möter Alvik :)


Niklas, jag älskar dig!

Säger godnatt nu, blir sista inlägget för ikväll. Har iallfall kollat på idol, Emil åkte hem. Helt rätt! Eller vad säger ni?

image description

IDOL

Nu blir det IDOL med familjen, myskväll kan man väl säga! Ha det bra, vi hörs senare :)

Vi skulle bry oss mindre om vad andra tycker om oss, om vi insåg hur sällan dom faktiskt gör det!


skönt med fredag!



Bild från somras, i Mora /
Är hemma nu, slutade fem i två idag! Spanska som sista lektion, hade vikarie så spanskan var långtråkig. Fast jag skrattade ganska mycket eftersom han var gay typ. Nej fett taskigt, men jag driver inte. Efter skolan var vi i hökarängen en stund och körde basket och sånt. Nu ska jag fixa lite med bloggen så den blir lite finare. Vi hörs iallfall senare! Hur har eran dag varit?

JB



Tack Filippa för länken! JB nya, vad tycker ni?

Dagen idag var okej, som valigt liksom! Slöjden kändes överdrivet lång. Annars har allt varit som vanligt. Träningen var jätte bra, och nu är det bara en vecka kvar till Telge Open. Längtar sönder mig! Vi fick veta att vi skulle möta Täby och Södertälje i gruppspelet sen får man se hur det går och så.


-



Ska lägga mig snart. Såg precis klart filmen! Fick mig att tänkta på allt. Sånt är skönt ibland! Vi hörs imorn..


filmdax för mej



Nu ska jag kolla på film och samtidigt träna på glosor! Har nyss ätit maten jag och mamma gjort, för gott..

yeah right!


Nya mössan!

Har varit med pappa i farsta för ett tag sen, fick hem en mössa och nån sak man sätter runt huvet! Nöjd. Nu saknas bara vantar, lånar mammas sålänge! Nu pluggar jag på glosor och sen ska jag hjälpa till lite hemma. Fixa mat och så. Och kanske om jag får, drar jag till Camilla och sover där. Nu ska jag plugga lite!


You can get it all



Dangens!
Tagen av Ida..

Dagen i skolan gick fort, slutade tjugo över ett. SV som sista lektion och lite matte för dom som blev klara fort! Jag gick hem direkt efter skolan, nästan iallafall. Om en timme ska jag till farsta till pappa, äntligen! Han måste bara komma hem först, han har ju fortfarande lektioner i skolan. Nu medan jag väntar ska jag räkna matte som ska lämnas in imorn. Har alla haft en bra dag?


Svar!

Tack alla för komentarerna om min header! Blir super glad. Fortsätt så, då blir det roligare och fler uppdateringar!


set fire to the rain



Har precis ätit frukost med Ida, hon sov här inatt. Helt oplanerat men så blev det. Ida är skolpolis idag så vi måste gå rätt så tidigt. Pappa skulle kunna skjutsa oss men jag tyckte det var onödigt att han och Jordan skulle behöva åka tidigare bara därför när vi två ändå kan gå tillsammans! Min dag idag kommer se ut såhär:
Skola som vanligt, efter skolan ska jag och pappa åka till farsta sen så ska jag kanske träffa Moa och vad vi ska göra, det vet jag inte!

Hur ser eran dag ut?


Fade into darkness



Nu ska jag äta lite och sen blir det träning. Vad har ni gjort idag? Berätta, vill veta!


Forever is a long time



Väder ute nu är bajs Det blåser och det regnar lite föör mycket! Tur att man har en pappa till tränare som kunde skjutsa hem mig efter basketprofilen. Hehe, ska snart göra klart min veckans ord läxa och sen börja på matten. Och jag måste äta nåt innan träningen också. Vi hörs senare!


Don't be the girl who needs a man, be the girl who a man needs.



Hej! Har nyss ätit frukost och ska snart göra klart det sista innan jag åker till skolan. Idag är det träning i hökarängen. Dit går jag direkt efter skolan, så kommer det vara varje måndag som det i och för sig har varit hela tiden. Blir iallfall nåt/några inlägg när jag är hemma sen efter träningen. Hörs senare. Ha det bra, P U S S


Gullunge



Hej! Är hemma nu.. Har varit en lång dag idag. Orkar inte skriva om dagen, är alldeles för trött nu! Jag tänkte snart göra mig iordning, annars kommer jag inte upp imorn! P U S S

Med div.3



Godmorgon! Vaknade för en timme sen, hade bästa drömmen asså. Hahah. Drömde att Justin Bieber kom till sverige och jag blev hans One Less Lonely Girl på hans konsert. Hahah sen mitt i allt vaknade jag, jävla skit. Hahah! Ska iallafall spela match idag med div.3 annars spelar jag med div.1 som igår, hittils har vi vunnit alla fyra och nu får vi se hur det går för div.3 deras andra match. Önska oss lycka till!

Me, you and Dupree!

Har nyss sett på film med familjen! Me, you and Drupee. Den var faktiskt riktigt bra, tips! Lite komedi men också drama, handlar lite om kärlek och så. Det är en komedi film egentligen! Tyckte iallafall om den. Snart ska jag lägga mig i sängen eftersom jag ska spela med div.3 imorn! Är rätt trött också ändå så det passar ju bra. Kan försöka uppdatera lite innan jag lägger mig. P U S S

Svar!


"Snälla kan du lägga upp en bild när du och Niklas pussas!"

Haha visst! När vi får en ny bild så kan jag väl det ;P
Tack för den andra komentaren också!'
Här får du en annan bild på oss sålänge:




Fyfaan vad dåligt....



Kom precis hem från hallen! Matchen var inte bra, vi spelade inte bra. Vi vann bara med 6 poäng pågrund att vårt försvarsspel var sämst idag. Fy! Inte nöjd om man säger så.. Nu Har iallafall mamma gått upp till vardagsrummet och pappa har gått och lagt sig ett tag. Senare blir det bara en hemma kväll med familjen!



Va händer med komentarerna? Blir ju inge kul att blogga annars.

Match!


Hej!
Hann inte blogga nåt igår förutom ett inlägg på en mening.
Idag är det match, mot Täby. Kl.14.00! Taggad som vanligt.
Jag och Camilla ska snart dra dit, vi tänkte bara äta lite
innan så vi orkar med allt och inte blir bänkade, hehe!
Vi hörs senare när jag kommer hem, P U S S!

Disco



Hej! Hinner inte blogga nu, förlåt. Måste till discot och fixa allt :*

Frukost



Godmorgon, jag vakna för en halvtimme sen och nu ska jag äta lite med Jordan. Idag är det fredag, lika skönt som alltid! Ikväll blir det disco för att samla in pengar till lagkassan. Åk 4-6 plus några polisenlag! Vi får hoppas att det kommer många :)


Skulle betyda mycket!

Jag skulle bli jätte glad ifall ni började komentera min blogg lite mera! Vad som helst, ni kan ställa frågor eller bara skriva nån snäll komentar. Skulle verkligen uppskatta det, man får också mer blogglust då!


Polisen f99

Tack Alva och Jacinta för era komentarer på "onsdag" blir super glad :)



Har haft träning med världens bästa lag! Fotot är nytt så såhär ser vi ut. Hehe! Har nyss pratat med Melat, hon gkömde sin jacka i hallen så hon bad mig ringa. Jag har också städat mitt rum lite och det måste jag fortsätta med! Har ni tänkt på att jag skriver väldigt ofta att det måste göras?.. Phu!


Onsdag!



Idag slutade vi 13.20 så ganska slapp dag! Sista lektionen kollade vi bara på film. Efter skolan åkte jag och Moa till Hökarängsskolan och väntade på Emma som slutade 14.20! Moa följde med Mimmi och Jag och Emma gick hem till mig. Vi var jätte hungriga så vi tog varsin pizza. Hahah, jag skrämde Emma såå hårt! Fan vad hon skrek asså. Det var bäst :)

Ska snart äta "mellis"



Hej, Jag och Emma ska snart äta varsin Billy Pizza. Mellis kan man säga! Emma ska få låna en tröja av mig på fredag därför ska hon välja en idag, kan berätta om dagen senare :)

Home



Hemma från träningen nu! Bra träning. Håller på med min header nu,
får se om det går bra. Vi får iallfall hoppas! Idag skulle jag och pappa
egentligen köpa mössa och vantar men det blev inte så, vi ska ta det
nån annan dag istället. Nu måste jag träna på engelskan och sen
fixa med min header! Puss


Never let you go



Kom hem för över en timme sen. Jag och Amanda gör ingenting just nu, så vi ska öva på engelskaläxan istället! Tur, vi har bara 13 glosor så det blir hur skönt som helst! Puss.


Med Camilla.



Hej, är hos Camilla just nu. Vi ska snart gå till tunnelbanan eftersom det är orientering idag med skolan! Idag efter skolan ska jag och pappa åka till farsta och köpa mössor och vantar. Har bestämt vilka redan! Senare på kvällen blir det träning! Ha en bra dag.

-

Hinner inte blogga ikväll, vi hörs imorn innan jag går till skolan :)

Jag döööööööör!



Jag har verkligen världens bästa pojkvän. Den här fick jag idag när jag skulle hem! Victoria secret, den luktar super gott också. Var det inte gulligt? Niklas jag älskar dig såhääääääääääääääääääääär mycket!


Vinst igen!



Det här var ett tag sen, på basksidan :)

Hej, dålig uppdatering i helgen men har gjort massa annat!! Idag hade vi match mot ett jätte bra lag, vi vann med 32-56. Det var ganska bra! Nu har vi vunnit 3 av 3 macther, och för hoppningsvis kommer vi fortsätta att vinna.

-





Klassfotot 2011 2012!

Match idag!



Snart drar jag mot enskedehallen. Taggad som fan! Känner på mig att det kommer bli en jävligt kul match..

Fryshuset!



Godnatt, nu blir det hej till sängen! Viktig match imorn mot Fryshuset.

Med finaste vännen! Några dagar sen...














A smile is always the girls best makeup




Sitter med Camilla nu, vi kom hem för ett tag sen. Loppet gick bra men det var skit jobbigt med allt lera. Skorna fastnade nästan! Annars gick allt bra. Nu har vi varit med alla, och vi träffa värsta skumma snubben! Därför gick alla hem typ. Hahah! Snart ska vi va lite sociala för släkten är här och så. Men vi hörs senare! Puss.


-

image description

Vilken heting! Hahah, fyfan va ful..

Sitter i soffan och har nyss kollat på Idol, vet inte om jag ska se utröstiningen eftersom jag ska upp tidigt imorn och springa Kalv Ruset. Lite nervös faktiskt, om man tänker på hur vi ska springa. Ni vet lera, bäckar, stockar, hinder och jag vet inte vad. Hahah! Får se hur det går. Men nu säger jag iallfall godnatt för kommer inte blogga mer ikväll. Puss!

Något kul!

Jo, det är såhär. Min släkt från Skåne är på besök och när dom kom hit berättade dom hur resan hit gick och allt sånt. Då berättade dom att innan hade dom varit inne i stan, på hötorget! Och där ser dom en kille från Skåne som Janni tydligen kände, och han är med i True Talent. Därför frågade han ifall dom kunde dansa lite i kameran Janni och hennes mamma. Det gjorde dom också, så nu kommer dom va med på True Talent. Hahah missa det INTE! Dom dansade mitt på hötorget också :3

Fredag!



Sommar 2011

Hej på er!
Igår sov jag hos Camilla, så det blev ingen uppdatering. Nu har jag precis städat klart mitt rum för vi har gäster, eller a några från släkten. Hinner inte sriva värsta inlägget eftersom jag måste vara lite social. Idag slutade vi 12.45 för Spanskan var inställd! Tråkigt men as nice att sluta så tidigt. Fast det typiska var att jag var tvungen att hämta Jordan som slutade en timme senare. Hur kul var det liksom? Medan jag och Moa väntade, öste regnet som fan. Och i det skulle vi gå, fast sen kom pappa ändå. Heheh. Direkt var jag tvungen att städa! Nu måste jag gå, ska berätta en jätte rolig sak senare! Puss.

Smulpaj med bär!





Vill inte lägga upp resultatet, det blev jätte misslyckat. Men den smakade bra iallfall!

Nu är jag klar med alla läxor, bara några små glosor kvar. Vi hade inte så många heller! Håller på med en header till Moas blogg som jag hoppas blir bra, ska fixa en till mig med. Sen tänkte jag fråga en speciell person ifall hon kan nåt om designer och sånt, hon kanske kan hjälpa mig :)


Mackor, plugg, chill!

Hej, kom hem för rätt så länge sen. Vi slutade tjuogo över ett idag så jag och Moa stack hem direkt efter skolan. Nu pluggar vi, äter lite och chillar. Senare ska vi baka nåt, får se vad det blir. Kan lägga upp bild(er) på resultatet efter. Dags att plugga, vi hörs!


Hemma då!



Just nu, efter träningen. Webbkamera.
Hej, kom nyss hem och ska ta en jätte snabb dusch. Spurten idag gick bra, vi sprang åtta varv runt IP och jag slog Moa med en sekund. Fan vad stolt haha! Jag kan försöka blogga imorn bitti ifall jag hinner. PUSS!


Nu sticker jag mot hallen!!

-


You are wonderful!



Hej, kom hem för ett tag sen och har precis gjort klart matteläxan. Nu ska jag duscha och sen fixa massa grejer! Kommer ett eller fler inlägg lite senare. Puss!


OUTFIT



Ska snart gå mot skolan, pappa skjutsar oss en liten bit sen går vi resten!
Ha en bra dag alla, vi hörs senare efter skolan. Puss!


I just cant stop loving you!



Hej. Träningen idag var jätte bra! Och jätte rolig. Imorn ska vi fota lagfotografering med laget, sen efter ska vi springa för sista gången! Ute alltså. Nu försöker jag fixa med bloggen, det jag har nu är bara tillfälligt så ni vet. Igår kollade jag på Alvas blogg och såg att hon hade lagt ut olika headers hon hade gjort. Jag tyckte att det var en kul idé och tänkte göra samma sak, hehe.. Men jag tyckte det var så smart på nåt sätt! Ni kan ju komentera vilken som var bäst :)


träning

Hej alla! Är på väg till träningen nu med Fatma och Ida. Vi slutade för ett tag sen och dagen har varit rätt så seg men den gick ändå fort. Jag ville säga att jag kommer ha väldigt lite tid att blogga på vardagar. Har väldigt mycket att gör just nu bara så att ni vet det. Bloggar efter träningen sen. Puss!

My heart is perfect, because you are inside it.



Hej! Ska snart gå upp till vardagsrummet och kolla på nåt pogram som lillebror ville se på med mig. Idag var jag på frivilliga träningen, det kom bara åtta av 16 stycken dit. Den var iallfall jätte rolig, efter träningen bjöd pappa (coach) oss på chips och läsk, hehe. Imorn är det iallfall skola, helgen har gott jätte fort tycker jag! Suck. Nu ska jag jobba med min design, om det inte går bra ska jag fråga nån annan! Kram.


Mat sen träning!

Dags att äta lite nu, sen drar jag till basketen :)

 image description


Hemma!



Hej, nu är jag hemma från Ida, jag bloggade ju inte igår bara därför. Vi hade jätte roligt. Street basket tunering, musiktävling, åt saker och kolla på två super bra filmer. Bäst var nog Just Wright, basketfilm. Filmtips! Vi somande typ runt fyra tre, höhö. Vi grät också ett tag, bara för att den där Camilla satte på lite sorliga videos.. Men annars hade vi jätte bra.

RSS 2.0