Ville bara säga...

Godnatt och sov gott :P


Tv

Sitter och kollar på tv just nu, med Moa! Family Guy. Vi åt nyss varsin glass, för er som tycker det är intressant. Senare när jag sitter vid datan lägger jag upp några bilder från idag. Dom blev så bra! Hehe.. Nu börjar det igen, puss!


Med Moa



Hej! Kom hem för ett tag sen med Moa skönt med fredag.
                                 Vi ska alledles strax gå ut och fota som vi typ alltid gör..
Ska bara byta om och sånt, jag bloggar senare! Puss.

:@

MEN FAN DÅ..
Måste pugga, vi hörs imorn bitti!


Vad tycker ni? Komentera!



Tycker ni Justin sjunger den här låten bra?
Orginal

Säger godnatt nu, ska plugga lite extra på glosorna! Puss.


Love is all I need!

Ska gå upp och kolla på Idol alldeles strax! Sen tänkte jag fixa med bloggen, kommer vara mer färger och lite mer höst. Längtar tills det blir klart, haha! Har nyss ätit middag, fisk. Heh! Måste skynda, vill inte missa :)



Hehe, glaad! :)

Plugga, plugga, plugga osv




Hej, kom hem för ett tag sen. Moa är här och räknar matte, som jag redan har gjort! När hon är klar ska vi plugga om rymden, glosor, engelskauppgift m.m! Blev rätt mycket idag. På fredag har vi prov om rymden och jag kan nada.. Kanske lite grann! Har iallafall tid på mig. Nu är Moa snart klar så bloggar senare! Puss.


Ingen kille är värd att gråta för, för killen som är värd dina tårar, skulle aldrig fått dig att gråta!



Ida, grattis på födelsedagen! Hoppas din dag blir bra, älskar dig!

Tjaa! Ska snart åka mot skolan, vill inte. Igår hade vi ju studiedag och va lediga, det va så skönt!
Just nu är jag super trött som jag säkert kommer va hela dan.. Måste dra nu, vi hörs ;)


hemma hos den bästa

Hej! Är hemma hos Camilla just nu och vi sitter vid datorn. Idag har vi tränat i Hökarängshallen från klockan halv 11 till 3. Senare har vi träning IGEN fast med laget. Vi ska springa indervaller efter också. Snart ska vi äta och röra oss mot Farsta, för Camilla ska byta sina jeans. Efter det börjar träningen. Pusss!



5/12-2010: Jag älskar er töntar'


Moves like jagger


There are things that we don't want to happen, but have to accept.
Things we don't want to know, but have to learn.
And people we can't live without, but have to let go!


Några bilder bara!











Bilder från helgen, några få bara!
Nu ska jag gå till Camilla ska sova där för vi har studiedag imorn. Vi ska typ träna hela dagen, hehe! Nej men typ tre timmar kanske.. Vet inte om jag hinner blogga imorn och så, men godnatt! Säger det nu istället :*


JB

███████████▓▓▓█████████████████████████ ███████▓▓▓▓▒▒▒▓▓███████████████████████ ███▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▒▓▓▓███▓▓▓▓████████████ ███▓▒░▒▒▒▓▓██▓▒▒▒░░▒▓▓▓▓▓▓▓████████████ ██▓▓▒▓▓█▓█████▓▓▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓████████████ ██▓▓▓████▓▓▓████▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▓▓███████████ ██▓▓▓████▓▓███▓▒▒▓▓▓▓██▓▓▓▓████████████ ████▓▓▓▓▓▓██▓░░░░▒▒░▒▓█▓▓▓▓▓▓▓█▓███████ ████▓▓▒▓██▓▒▒░░░░░░░░░░░░░░░▒▒▒▓███████ █████▓▓▒▓▓░░▒▒░░░░░░░░░░░░░░░░▒▓███████ █████▓▒▒░▒░▒▒▒░░░▒░░░░░░░░░░░░▒▓████▓██ ████▓▒▒░░░░▒▓▒░░░▒▒░░░░░░░░░▒▒▓▓█▓▓▓▓▓█ ████▒░░░░░░▒▒▒░░▒▓▒▒░░░░░░░░░▒▒▓▓▓▓▓▓██ █████▓▒░░░░░▒▓▓▓▒▒▒▒░░░░░░░░▒▒▒▒▓▓▓▓███ ██████▒░░░░░▒▒▒░░░░░░░░░░░░░░▒▒▒▓██████ ██████▓▒░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▒▒▒▒▓██████ ███████▓▒▒░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▒▒░░░▒▒▒▒▓▓▓▓████ ████████▓▒░░▒▓▓▓▓▒▒▒▒▒░░░░▒▒▒▒▓▓▓▓█████ █████████▓▒░░▒▓▓▒▒▒▒░▒░░░░░▒▒▓█▓░▒█████ ██████████▓▒▒▒▒▒░░░░░░░░░░░▒██▓░░▒▓▓███ ████████████▓▒░░░░░░░░░░░▒▓██▒░░░▒▒▒▒▓█ ██████████████▓░░░░░░░░░▓██▓░░░░▒▒▒▒░░▒ ████████████████▓▒▒▓▓█████▒░░░░░░░▒▒▒░░ ███████████████████████▓▒░░░░░░░░░▒▒▒░░ ███████████████████▓▓▒░░░░░░░░░░░░░░░░▓ █████████████████▓▒░░░░░░░░░░░░░░░░░░▒▓ █████████████▓▓███▓▒▒▒▒░░░░░░░░░░░░░▒▓▓ ███████████▓▓▓▓▓██▓▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░░░▓▓▓▓ ███████▓▓█▓▓▓▓▓███▓▒░▒░▒░▒▒░░░░░░▒▓▓▓▓▓ ██████▓▓▓▓▓▓█▓▓▓████▓░░░░░░░░░▒▒▓▓█▓▓▓▓ ████▓▓▓▓▓█▓▓▓▓▓▓██████▓▓▒▒▓▓▓███▓▓▓▓▓▓▓ ██▓▓▓▓█▓██▓▓▓▓▓▓▓▓███████████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ █▓▓▓▓█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ █▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ █▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ █▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ██▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ███▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ██▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ███▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓█▓▓▓█▓█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓██▓█▓▓████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓███▓███▓▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ███████▓▒░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ███████▓▒▒▓█▓▓▓▓▓██▓▓▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ███████▒▒▒███████▓▒░░░▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓█████▓▒▒▓█████▓▒░░▒▒▓██▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓███▓▒▒▒▒▓██▒░▒░░░▓█████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓██▓▒▒▒▒▒▒░░▒▒░▒▓▓████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ███▓▓▓▒▒░░░░▒▒▒▓▓▒░░▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ███▓▓▓▒░░░▒▒▒▒▒▒░░░▒▒▒▓█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓█▓▓▓▓▒▒▒░▒▒▒▒▒░░▒▓▒▒▓█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒░░▒▓▓░▒▓█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██ ██▓▒▒▓▓▓▓▓▓▒▒░▒▒▒░▒▓██▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███ ▓██▓▓▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▓██▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓████▓▓▓▓▓▓▓█▓▓▓███▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓█▓▓ ████████████▓▓████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓█▓█████▓ █████████████████▓▓▓▓▓▓▓█▓█▓█▓▓▓▓▓▓▓▓▓
┏━━┓┏━━┳━━━┳━━┓┏━━━┳━━━┓
┃┏┓┃┗┫┣┫┏━━┫┏┓┃┃┏━━┫┏━┓┃
┃┗┛┗┓┃┃┃┗━━┫┗┛┗┫┗━━┫┗━┛┃
┃┏━┓┃┃┃┃┏━━┫┏━┓┃┏━━┫┏┓┏┛
┃┗━┛┣┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┫┃┃┗┓
┗━━━┻━━┻━━━┻━━━┻━━━┻┛┗━┛




Älskar låten!


Älskar er sjuukt mycket, ni är bäst!



Bild från igår, ni betyder otroligt mycket!
Saknar redan :(


Det ekar över hela staden.....

Sitter i bilen nu på väg hem, skönt! Sven har fyllt 80 år därför var vi där och gratta honom. Jag känner mig lite dum för jag nästan sov bara för att jag var trött! Heh... Snart är vi hemma och då ska jag bara Chilla ") kanske göra läxa? Aja jag vet inte. Oavsätt vad ska jag ta det lugnt. Puss sålänge!

Iphone

Tja, leker lite med mammas iphone och kom på att jag kunde blogga. Har nyss ätit och jag har jätte tråkigt, kanske mest för att jag är trött men ändå. Jag bloggar snart igen det här var kul för jag har ändå inget att skriva nu ;)

10 - 42


Älskling ♥

Hej, har haft super mycket att göra nu i helgen därför har jag uppdaterat som en snigel! Har märkt att jag tappat läsare bara därför, men snälla fortsätt att läsa och komentera mera. Jag kom iallfall nyss hem och vi vann matchen mot Alvik med 32 poäng, 10-42. Trots att vi inte spelade så bra blev det doam poängen, haha! Snart ska vi åka iväg igen, på typ 80års kalas.. Kommer inte va där så länge tror jag! Bloggar när jag kommer hem iallafall. Puss sålänge, tänkte göra ett kort inlägg innan vi drar.


Dagen!

Hej! Bästa dagen idag, den har varit såå najs. När kl va 09.15 började p99 match i farsta, och där va vi jätte länge för det va två matcher efter det också. Till slut åkte vi till farsta c och åt lite sen så shoppa vi. När vi va klara mötte vi upp några av killarna och vi stack till hökarängen där vi körde basket, tog bilder, prata och hade skit roligt! Nu är jag hemma med Melat Camilla och Felicia, dom ska sova här. Vi har nyss ätit middag, typ värsta buffén, mamma pappa och Simao fixa! Hahah, nu vet jag inte rikitgt vad vi ska göra! Eller jo, film. Såå mysigt!


--------

Har inte kunnat blogga på länge! Nu ska jag äta så bloggar senare.


/Norea

Hej, är hemma hos Moa och Emma just nu och Casandra bad mig gästblogga. Jag, Casandra, Melat och Camilla åt här! Imorgon ska vi kolla på killarnas matcher sen har jag själv match vid tolv. Sen ska vi till farsta centrum och shoppa... Ska bli jätteroligt. Har inte så mycket mer att skriva. Besök min blogg här!


Nästa blir, Camilla!

Tja! Duschade precis och snart ska jag till Camilla, ska sova där! Idag har jag sprungit 6,7 km.Det gick jätte bra, men stannade några gånger. Efter var mina ben dödade, iallafall efter jag hade bytt om. Det jobbiga va att vi va tvungna att gå tillbaka till skolan för att ha slöjd sen skulle jag till hökarängen igen och ha träning. Jobbbigt! Nu ska jag packa saker till imorn sen så drar jag.


.

Ska dra till skolan snart!
Idag ska dom som vill, springa Hökarängsloppet på 6 km. Just nu regnar och blåser det! Får se hur det går för mig, hehe! Annars kommer det bara va en vanlig dag, vi har också träning ikväll. Bloggar när jag får tid.


My rooom





Sängen ska få tyg och jag ska få nya gardniner!

Detaljer:



Ska få dörrar på den här! Brevid har hr skjutdörrar som är speglar, och de e min garderåb!


Säger godnatt nu, uppdaterar imorn bitti!

Ingefära och kanel :)



Moas fina öga! Älskar dom.

Vi har nyss ätit pannkakor med typ ingefära och kanel i. Alltså i smeten! Det smakade rätt så okej faktiskt. Men nästa gång blir det vanliga tror jag, haha. Vad har ni gjort idag egentligen? :)


Fixat och klart, kan man säga!



Bilder kommer ikväll istället på mitt rum! Just nu är jag med Moa och vi leker lite med bilder. Är också snart klar med läxan. Strax ska vi göra pannkakor till oss, känner oss lite små sugna på det. Moa hälsar så mycket, hahahah! Pussar till er ♥









I have no tears left but you are the light of my life



Rätt så gammal bild!

Tja! Kom nyss hem från skolan, skönt! Dagen har varit as slapp, vi hade fyra ämnen och tre lektioner. Slutade 13.20 sista ämnet var svenska! Fyyy vad jag älskar min "bänk"bok. Jag tog till och med hem den idag, haha! Som trolleri heter den, för er som undra... Nu ska jag städa klart mitt rum som jag trodde skulle vara klart igår, sen ska jag plugga. Hörs snart igen. Puss!


...

Ska dra nu, outfits bilder kommer efter skolan ;)

Just cant get enouhg



Du vet att jag älskar dig!

Hej, har nyss ätit frukost me Jordan och snart ska jag platta håret.
Träningen igår på IP var aaaaasjobbig! Det var nån speciell löpning som vi gjorde tio gånger.
Nu ska jag fixa det sista och kanske bloggar nåt inlägg innan jag åker. Puss!


Länkbyte!



Kör ett länkbyte till med Alva Hemer, en otroligt söt tjej som har en jätte fin blogg som absolut är värd att läsa! Hon har inte haft den så länge men vad spelar det för roll??!! Jag ch Alva lärde känna varandra på SportCamp denna sommar och jag saknar henne grymt mycket! Checka hennes blogg och komentera!

Http://alvasplacee.blogg.se
Http://alvasplacee.blogg.se
Http://alvasplacee.blogg.se
Http://alvasplacee.blogg.se
Http://alvasplacee.blogg.se
Http://alvasplacee.blogg.se
Http://alvasplacee.blogg.se
Http://alvasplacee.blogg.se


Hmm..?



Tänkte lägga in bild på mitt rum ikväll, vad tycker ni om det? :)
Det börjar bli så fint nu, hehe...


All i need is you

Hej! Just nu städar jag, Camilla, Ida och Mimmi mitt rum. Hahah vi har jätte kul faktiskt! Vi är snart klara som tur är och senare ska vi åka till träningen! Idag har det varit en vanlig dag i skolan, spanska och basketprofilen var bäst. Vi gick hem till mig direkt efter och nu städar vi mitt rum. Som jag nu ska fortsätta med. Puss!


Nytt!



Tack så mycket Erika :)




Hej! Snart ska jag gå mot skolan, uppdatering kommer senare idag :)

Dåligt!

Förlåt för urusel uppdatering, men har haft träning och sånt! Snart ska jag lägga mig, har nyss städat rummer lite grann! Fortsätter imorn. Då kommer det också bli mycket uppdatering.. Kyss!


Länkbyte



Kör ett länkbyte med den här fina tjejen, Jacinta var namnet! Hon har en jätte fin blogg där hon skriver om sitt liv, alltså vardag, vänner, basket och mycket mer! Den är värd att läsa. Jag och Jacinta känner varandra genom basketen så vi har mycket gemensamt, klicka på nån av länkarna där nedan och komentera gärna hennes blogg ↓

Http://justjacii.blogg.se 
Http://justjacii.blogg.se 
Http://justjacii.blogg.se 
Http://justjacii.blogg.se 
Http://justjacii.blogg.se 
Http://justjacii.blogg.se 
Http://justjacii.blogg.se 
Http://justjacii.blogg.se 
Http://justjacii.blogg.se 
Http://justjacii.blogg.se 


:( ...

Städar rummet, bloggar senare ;*

gammal bild!


Svar | Mina ögon

Cornelia om, jag bekänner: Vi är jätte lika på insidan!! <3 :)

Casandra: Är vi det? :)






Redigerade mina ögon nyss, blev rätt coolt! Jag börjar fatta Picnik nu när pappa fixat premium åt mig! Snart ska jag åka till O'learys, asmånga ska dit bara för att kolla på Basket Em finalen, tv 10 kl 20.00 Spanien, Frankrike! Vet faktiskt inte vilka jag ska hålla på.. Jordan håller på Spanien men inte pappa, hahah! Just nu tesar jag lite olika saker i Picnik och sånt. Ska testa göra ett videoinlägg, bara testa. Tillslut kanske det kommer upp nåt ;)


Home



Skönt att va hemma. Orkar inte blogga just nu, men senare!




Jag älskar dig vekligen jätte mycke


Born to be somebody





Snart ska vi åka iväg, gratta Leon! Jag hoppas det inte kommer så mycket folk, jag är ganska trött och så. Egentligen orkar jag inte ens åka dit över huvud taget. Arne kommer hit kl 1 och hämtar oss, under tiden ska jag fixa lite grejer och jag tror jag hinner klämma in ett till inlägg senare ;)


Jag bekänner



Jag brukar låna min mammas kläder ibland.
ibland när jag tjatar på mina förldrar får jag det jag vill.
Jag vill ha en Iphone4 det ville jag inte förut.
Jag började på basket när jag va sex år.
Jag ska få en fjällräven nu i vinter, snart tror jag. En svart.
Jag har faktiskt kollat på en nba match i verkligheten...
Mina två favoritfilmer handlar om basket båda två.
Jag är sämst på att slösa med mina egna pengar, men om mamma betalar så är det lugnt


Säg aldrig, aldrig!

Godmorgon! Vaknade för snart en timme sen så jag tänkte äta frulle strax. Idag ska jag till lilla Leon son fyllde år igår, fick reda på det nyss. Tror han fyllde typ 3 år!  Nu ska jag äta lite, pusspuss ;*


Seger!

17 poäng, skit bra! Nu har vi fått en asbra start, vi vann med 17 poäng och nästa helg möter vi Alvik som vi aldrig gjort tidigare! Division 3 vann också efter två förlängningar, haha det var jukt jämt och spännande. Till lunch sen efter åt jag, pappa, mamma och Jordan på MAX. Jag tog en Friscus, eller vafan den nu hette.. Strax ska jag iallafall duscha, så jag bloggar senare. Tänkte ta lite nya bilder också som jag kan lägga upp på bloggen lite då och då :)


Cool skugga vi hade på väggen



Vet inte var det blåa kom ifrån? O.o

Hej, och godmorgon! Just nu är jag skit trött men också sjukt peppad. Första matchen, nytt ställ, ny division och bättre lag. Det kan inte bli bättre. Nu måste jag äta så jag får energi! Puss, hälsa mig lycka till, hehe ;)


-

Ska snart sticka mot Farsta och först kolla på min älsklings match sen åker mitt lag till Tälje, så.. Here we come :)

Godnatt



Mille jag saknar dig så det gör ont, om jag tänker på dig kan det komma en liten tår :'( Jag kan inte förstå att du är så speciell för mig. Jag vill ha dig tillbaka, jag vet att du har det mycket bättre uppe i Norrland än vad du har här men min saknad svider! Mille älskling jag saknar dig jätte mycket..

Godnatt, nu ska jag sova. Första matchen imorn, måste vara pigg och peppad ♥


galen galen galen galen osv..



Imorn börjar serien, första matchen på aslänge, längtar som faaaan! Borta mot Södertälje, det kommer bli grymt roligt att äntligen få spela och det kommer kännas så skönt att vinna, haha :)


Betyg



Filmen var bra, men trodde den skulla va bättre! Den hade en jätte bra handling och jag skulle tipsa den för er som gillar basket. Den skulle inte va värd att se på bio men vid en kväll i soffan skulle den sitta bra!

Betyg: 4/5


Tha winning season

Hej! Duschade precis och nu äter jag glass. Hahah! Strax ska jag kolla på  en film THE WINNING SEASON! Efter det MÅSTE jag städa mitt rum, det ser hemskt ut. Idag har vi haft en vanlig skoldag, vårt sista ämne var spanska som vi hade i Hökaränsskolan. Jag gick hem direkt med Amanda, Melanie och Moa! Skönt att slippa gå själv. Dags att kolla på film. Puss!



Hahha å.. Saknar fett mycket!


Dagens!





Ska snart gå till skolan, men först måste Amanda komma hit för vi ska gå tillsammans!


godnatt!!

Säger godnatt nu, ska ändå inte blogga nåt mer ikväll! Ska försöka klämma in ett inlägg imorgon bitti.

Love. Casandra!


Dagens låt!



Dagens låt. Den är ju bara såå GRYM!! vad tycker ni?


Nya matchställ, äntligen!

Hej! Har nyss duschat och ätit middag. Nu har jag bestämt mig att jag ska göra om bloggen helt, kan ta lite tid men ska försöka själv. Annars ber jag om hjälp, haha! Idag har skolan varit som vanligt, slöjd som sista lektion. Det kändes som att vi satt i slöjdsalen 5000 år.. Direkt efter skolan drog vi på träning som vanligt. På träningen fick vi se våra nya matchställ. Dom är assnygga men också jätte små! Man vänjer sig säkert. Heh...  Bloggar senare, ska fortsätta med designen ;)


Never let me go

Filmen jag och mamma såg var sådär, och jag fattade 0,00. Så betyeget för den filmen blir nog väldigt lågt.
3/5
 


Som ni ser har jag fixat med designen, måste fortsätta! Jag gillar headern men jag måste trixa lite med designen också.. Jag hoppas att det kommer bli bra! Resultat blir det iallfall, kanske gör en ny header till och med :)



Fina lillebror


Styrka är inte att inte falla, styrka är att resa sig upp efter man fallit

Hej! Snart/senare ska jag och mamma kolla på nån film hon har hyrt. Never Let Me Go! Den verkade bra enligt mamma. Just nu sitter jag vid facebook, kollar lite bloggar och annat. Ska snart gå ifrån datan och göra nåt annat! Fota? Som jag alltid gör när jag har tråkigt. Hahah! Bloggar iallfall senare och ger betyg för filmen och sånt. Puss!



Loveu' ♥


Skoljoggen!

Kom hem för ett tag sen. Ska snart äta lite nudlar och kanske städa mitt rum, eller först läxa! Idag har det varit en kort skoldag. Idag var det skoljoggen också 2,5 km. Slutade runt ett nån gång. Jag tog sällskap med Amanda på vägen hem! Vi pratade om lite allt möjligt faktiskt, vi umgås inte så mycket längre. Nu behöver jag mat! :)

 

Amanda♥


Dagens!




REDIGERAT!

Nu drar jag till skolan och sttår skolpolis! Kommer outfits bilder senare idag ;)


Would I lie to you baby?

Ska nu dra på träning! Vi hörs.



shaa!

Förlåt, jag bloggade inte igår! Sov hos Camilla så jag kunde inte. Har nyss gjort läxor! Det var jätte lätt. Just nu kollar jag på olika bloggar och på min kind rinner lite tårar. Såg en video på Amanda blogg! Inte kuul, skit sorligt. Det är om det som har hänt i NewYork för 10 år sen. Hemskt!
Kl 7 är det träning i farstahallen och på IP. Hoppas jag får bra tid nu när jag har musik, haha.



Locka Moas hår nu!



Dagen låt!

Hej! Moa sitter och fönar sitt hår nu, ska hjälpa henne att locka håret snart! Jag har precis plattat också. Idag är det skolfoto. Jag är jätte nervös ju, haha! När vi får bilderna hem kan ni få se hur det blev ;)


Bilder tagna i lillebrors rum!





Det är bara hårstylingen som saknas. Första bilden blev suddig för jag har beskärt den och bilden var fokiserat på något annat ")

Skolfoto imorn!



Mitt hus från framsidan!

Hej! Jag och Moa håller på att välja kläder inför imorn eftersom det är skolfoto. Tänkte lägga in bilder senare när vi har bestämt oss vad vi ska ha! Och på sakerna jag köpte förresten. Det hade jag glömt! Haha, puss.

Fyfa'an!

Nu är jag hemma, äntligen! Från kl 9 i morse till nu har vi stått på en sopstation och delat ut gratis dricka och kexchoklad. Nu vill jag bara sova men ska dra till träning. Jag orkaaar inte! *suck* ska öta Camilla om en halvtimme hemma hos henne. Så lite får man vila!! Puss ;*


Alla vi har varit små!

Hahah glömde att farmor hade data.. Men nu kollar jag iallfall på gamla bilder, och. Hahah, det finns så många bilder jag inte har sett! Rätt roligt faktsikt! Idag har jag och farmor köpt lite kläder, eller jag köpte en kofta och en halsduk. Skit snygga! Kommer bild imorgon tror jag. Iallafall, ni får ha det så bra. Vi hörs imorgon kväll!





Så sämst ju..

Kollade nyss på min blogg och bläddrade lite upp och ner. Och nu ser jag att det ser jätte tomt ut! Jag är inte proffs när det gäller bloggning men ändå. Dom senaste inläggen har jag ju skrivit jätte lite.. Lagt upp jätte stora bilder och musik. Alltså fullt med bilder och lite text, hmm.. Måste bli bättre på det. Tycker ni inte det? Ska göra vad jag kan, haha! kramar ;)


Drar snart.. Tror jag!



Har ändrat benan till andr hållet, ska pröva och se ifall det funkar bra! För jag tyckte det blev finare :)

Hej! Snart kommer farmor hit och hämtar mig så att vi kan åka till henne. Jag ska sova där tills på söndag och på söndag kommer Moa hit och ska sova! Nyss var jag ute med storebror och spelade basket, han gav mig tips när det gäller skotten och det är jag hur tacksam som helst för, om jag gör som han har sagt kommer jag lära mig perfekt på nolltid! Mhahah. hah okej.. Nu är det bara att vänta på farmor då. Åh, nu börjar jag längta efter våra pannkakor! Puss, sålänge. Tänkte göra ett snabbt inlägg snart igen! Puss ;*


Klassensdag del 2!









Syster!









Goran & Yaffet, haha :)









Mer kommer... :)


Varför finns det nåt som heter rubrik?? O.o



Ska snart lägga mig i sängen och plugga lite spanska! Vi har prov imorn. Läskigt! Jag vill också säga att i helgen blir det inga inlägg, kommer inte att vara hemma. Kanske hinner på söndag kväll men inte imorn eller på lördag, du vet ni det. Okej, måste plugga ju! Suuper viktigt...


...

killen: din hora.
tjejen: jag har blivit kallad för värre saker.
killen: som vad?
tjejen: din flickvän.


You know my name, not my story!



Haha, omg. Saaknaaar!

Hejsan! Har nyss ätit middag och ska snart kolla på True talent som börjar om fem minuter. Idag slutade vi skolan tio över tre, alltså våran längsta dag! Efter skolan gick jag och Moa hem till henne bara för att få i sig nåt att äta innan träningen. Träningen var asrolig idag! Haha, bloggar senare :)


True Talent

Hej på er! Kollade nyss på True Talent med mamma och Jordan. Det är ju faktiskt ett riktigt bra pogram! Ska nog kolla på så många avsnitt jag kan när jag hinner. Nu ska jag iallafall lägga mig, inte sova men lägga mig! Kommer säkert smsa och sånt, haha. Aja, godnatt ♥




2010


Var dig själv så löser allt sig!




Klassensdag del 1! ;)















Onsdag



Tre bilder från arkivet!



Hej! Förlåt för dålig uppdatering och tråkiga inlägg men det händer ibland att det blir så. Men nu tänkte jag berätta om dagen lite. Vi slutade tjugo över ett idag så det va jätte skönt. Vårat första ämne var någonting, haha kommer inte ihåg! Sista var iallfall Svenska. Vi skulle skriva om dagen igår, jo juste! Senare ikväll när jag är hemma (Nu är jag hos Moa) så kan jag lägga in bilder från igår! Om ni vill?.. Jag och Moa bombade med bilder på varandra i skogen, haha! Aja, bloggar senare! Puss ;*

Farstahallen!



Jag och Moa ska träffa Ida och camilla nu, sen drar vi till Farstahallen för att ha träning! Bloggar när jag kommer hem.


Två favoriter!

 

 

Http://Amandayes.blogg.se

Http://nnorea.devote.se

Två riktigt bra bloggar! Det är faktiskt dom enda som jag lixom följer varje dag. Båda två är jätte fina och snälla. Det är värt att klicka på länkarna. Ifall ni inte gör det så missar ni något kan jag säga!


Rubriklööös..

Hej där! Igår hann jag inte blogga nåt för jag åkte inte hem imellan innan träningen, sen på kvällen så åt vi på resturang. Hahah! Iallafall. Idag har det varit en helt vanlig skoldag, vi slutade sjugo i tre och jag drog direkt iväg till träningen. Imorn kommer vi typ ha friluftsdag så min klass ska ut i "naturen" Som Göran (lärare) säger. Men vi slipper att plugga. Hahah! Nu ska jag duscha! Puss :)



Jag saknar dig Amanda ♥


Party In My Head



Tjenare! Vakna för inte så längesen av mig själv. Idag hade jag tänkt att träffa några, egentligen skulle jag hem till Niklas men vi bestämde att vi och många fler kunde göra nåt! Det kommer iallfall bli nice vad som än händer. Ska fråga pappa ifall jag får ta med kameran så att vi kan fota lite, heh! Jag kan berätta om dagen när jag kommer hem sen. Och lägga upp bilder ifall kameran kommer med! :)


Tillbaka



Hej! Jag och Jordan kom hem alldeles nyss. Han köpte några nya chips som smakade rätt okej. Det var typ kebabsmak eller nåt. Jag köpte bara klubbor och tuggummi, haha. Nu ska jag fota lite, jag är sugen på det just nu. Sen blir det film med Jordan. Puss!


Listen to your heart!



Nu ska jag och lillebror dra till Filmkjedjan och köpa godis! Bloggar senare.


I close my eyes and I can see a better day!


Godmorgon



Min nuvarande profilbild på Facebook!

Hej. Vakna för kanske en timme sen av att det var otroligt varmt i mitt rum! Så därför tänker jag ta en snabb dusch snart. Idag ska jag och mamma möta Ida i farsta och därifrån ska vi ill tjejmilen, om det nu hette så?.. Aja, han ska iallafall starta 13.15 och då ska jag och Ida vänta på henne. Sen möter pappa upp oss med bil och åker direkt till deras kompisar som har flyttat. Klartklart! Nu ska jag spara & publicera mitt inlägg. Puss!


Från hjärtat!

Jag vill börja med att berätta att jag älskar dig grymt mycket! Du har gjort mitt liv så mycket bättre. Från den dagen jag kunde säga att jag kände dig har alltig inom mig förändrats helt. För jag blev kär, och jag blev kär i dig. Tänk, bara genom att du log mot mig och sa hej hände det någonting. Du och jag blev bättre och bättre vänner tillslut slog mitt hjärta extra hårda slag för dig. Nu när jag tänker tillbaka, på hur det bara slog till i mig när vi träffades, jag blev tomatröd i hela anskitet och ville prata och vara nära dig hela tiden! Men tyvärr fick jag inte fram ett enda ord typ. Nu är jag otroligt glad att få ha dig som min, du är min älskling och inget ska få komma mellan oss. Jag kan sitta i timmar och bara tänka på dig! Ditt fina leende, ditt skratt allt! Du är så jävla perfekt. Och du ska bara veta hur myket du betyder för mig. Utan dig är jag inte hel! Snälla lämna mig aldrig, för att du betyder så enormt mycket och du är det absolut bästa som har hänt mig. Helt seriöst, på rikitgt! Så har jag aldrig känt såhär för nån förut. Niklas, jag älskar dig! Jag älskar dig verkligen..


Tack, det är fredag!

Hej! Pratar med Ida just nu om morgondagen, har ringt henne tusen gånger och nu svara hon.. Haha! Annars. Idag började vi tio över åtta som vanligt, vår första lektion var engelska och sen matte! Jag tror vi slutade tio i två, Sapankan var sista lektionen. Efter skolan var vi i hallen och spelade lite basket :) Men Camilla, Max, Yaffet och Moa! Men ska fixa lite nu. Bloggar senare!



Hahah!

Jag ryser när jag hör ditt namn, det bara e så!



Godnatt, ska sova nu! MÅSTE bli frisk...


Dagens låt!


Spanska!



Hej! Övar lite på spanskaläxan just nu. Vi har ju fått våra böcker nu! Det hade varit jätte lätt om vi inte var tvungna att lära oss så mycket på en gång.. Hehe! Men idag slutade jag iallfall tio över tre, och hade slöjd som sista lektion. Astrist, på rikigt! Efter skolan kollade jag på basketlagetst träning. Jag är sjuk så jag kunde inte träna! :( Nu ska jag fortsätta, bloggar senare!

RSS 2.0